20/10/2020 – NIEUW Gruut Winterspecial – 7% Alc.

Terwijl de beer bijna in winterslaap gaat, verwerkt onze brouwer Loïc de zoete esdoornsiroop samen met wat chilipeper in een verrassend winterbiertje. Vanaf november niet alleen verkrijgbaar op flessen van 75 Cl en vaten, maar ook in kleine fles van 33 cl. Binnenkort verkrijgbaar in de betere groothandel of via onze webshop. Personaliseer nu ook je eigen 75cl-fles en verras je vrienden en familie onder de kerstboom of met eindejaar. Stuur daarvoor een mailtje naar orders@gruut.be met de gewenste tekst en eventueel een foto.

18/10/2020 – Gratis brouwerijbezoek

Deze tijden zijn voor iedereen lastig. Ons café is gesloten en bier tappen is niet toegestaan. Gelukkig is de brouwerij wel nog open voor bezoek. Om jullie een hart onder de riem te steken en jullie van de dagelijkse sleur te redden, geven wij gratis brouwerijbezoeken! Voor de prijs van een geschenkverpakking kom je gratis meer te weten over het reilen en zeilen van de Gentse Gruutbrouwerij. Omdat degusteren ter plaatse niet meer mogelijk is, kunnen jullie de verpakking thuis openen en onze vijf bieren proeven uit ons gruutglas.

14/03/20 – Informatie in verband met COVID-19

 

Door de recente uitbraak van het COVID-19 virus, zijn wij als brouwerij ook verplicht van de overheid om onze deuren te sluiten. Gezondheid blijft natuurlijk nog altijd primeren boven alles, zelf boven bier! We gaan er samen voor zorgen dat we dit virus overleven zodat we erna een lekkere Gentse Gruut kunnen drinken. Hou ook in het achterhoofd dat ons Gruut bier helpt tegen stress en vermoeidheid en het libido verhogend is. Gruut is dus ideaal voor de mensen die thuis zitten met stress voor het coronavirus. In plaats van u op te jagen, kan u zich proberen te ontspannen met een lekker Gruut biertje en wat quality time met u gezin doorbrengen. Wij kijken er al naar uit tot we u weer mogen ontvangen. Blijf veilig allemaal en sterkte gewenst!

10/03/2020 – Onze nieuwe maîtresses zijn binnengekomen!

 

Twee nieuwe bieren werden met passie gebrouwen om u nieuwe smaken en nieuwe combinaties te laten ontdekken: Malta de Limon en Mango Tango.

Malta de Limon is een zuur blond gebrouwen met “het mout van goud”, een bijzondere variëteit die afkomstig is uit het Middellandse Zeegebied. Het Citrus aroma is specifiek voor deze nieuwe variëteit, waarvan we een van de eerste in Europa zijn die het mogen brouwen.

Mango Tango is een donkergoud blond dat de subtiliteit van mango combineert met de kracht van gember, terwijl het in perfecte balans blijft. Het is gemakkelijk te drinken met onze Gruute borden, en voegt een beetje pep toe aan een lekker aperitief.

Aarzel niet om onze nieuwigheden te komen proeven in ons café en neem wat mee naar huis door onze 75cl-flessen te kopen.

20/06/19 – Een glutenvrij bruin bier

 

Wat is er mooier dan een lekker biertje te maken dat iedereen kan drinken? Dat is het doel van ons glutenvrij bruin bier. Dit bier is als een trappistenbier uitgewerkt om dit plezier voor iedereen toegankelijk te maken.

Dankzij het gebruik van ingrediënten zoals sorghum konden we een biertje met 7° alcohol en nootachtige aroma’s nabootsen.

Ons officiële label komt binnenkort en we bieden het al aan in ons café, maar ook in flessen. Geniet ervan!

16/03/2015 – Belgian Beer en Food: The women and beer issue

Gentse Gruut in de laatste uitgave van ‘Belgian Beer & Food: The Women and beer issue’.

Vind hier alvast het promofilmpje terug.

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop